1 av 2
Inte som Ison och Ametist, men ändå.
2 av 2
Sanningen. Flyg alltid på en torsdag.

Metropol morgon måndag 24/8

Dagen innan lön och måndag på samma gång. Trist, absolut, men å andra sidan skiner solen nåt helt otroligt över Stockholm idag - så vem kan egentligen klaga?

Idag hoppade Samanda och Erik in för Ison och Ametist i Metropol morgon. Det blev en morgon som kom att handla om skogsbranden i Grekland som närmar sig Aten samt beefen mellan Israel och Sverige efter Aftonbladets artiklar. Vi pratade också om Reclaimarna som ville festa i Rosengård för att visa sympati med dom boende - men dom boende ville inte ha någon sympati. Lustigt, på nåt vis. Heja Rosengård. Och så pratade vi om flygkrascher. Vi lanserade värsta teorin.

Samanda hade nämligen räknat ut via nån nördig flygkraschsajt, att av alla olyckor denna sommar har inte en enda inträffat på en torsdag. Värre är det på söndagar, måndagar och tisdagar. Imorgon tänker Fuglesang sätta sig i en raket. Det är ingenting vi rekommenderar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".