1 av 3
2 av 3
3 av 3

Metropol Morgon fredag 11/9

Vi fick livesång i studion av Syster Sol, vi fick en massa hjälp med Uppdraget och Henok Achido berättade att man kan bli på bra humör av bowling. Fredagsmorgonen utvecklade sig på samma sätt som vädret - stadigt och fint, blå himmel och med en känsla av helg i luften!

Vi började morgonen med att i vanlig ordning kolla igenom morgonens tidningar. Erik noterade att Aftonbladet hade försökt göra en nyhet av att rika människor klarar sig bättre. Stor nyhet, verkligen. Uppdraget förenade som vanligt Stockholm, när vi tillsammans försökte oss på att ta reda på vilka låtar som redaktionen valt ut denna vecka. Visst, vi klarade det inte den här gången heller, men det var fint att snacka med alla er som ringde in!

Efter nio kom Henok Achido och Syster Sol för att berätta vad de tycker är bäst i Stockholm just nu. Syster Sol var inne på att man borde utnyttja tråkiga tunnelbaneresor till meditation istället för att störa sig på folk. Helt rätt! Henok var även han inne på att få ur sig aggressioner - men istället genom att bowla. Ja, varför inte?

Under programmet fick vi ett sms från en lyssnare som ville höra Syster Sols "Gillar din vibe", och det slutade med ett liveuppträdande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".