1 av 9
2 av 9
3 av 9
Labyrint
4 av 9
5 av 9
6 av 9
7 av 9
8 av 9
9 av 9

Labyrint 2/10

De här fredagen var det högt efterlängtade Labyrint i fokus. De pratade med Ametist bland annat om hur det känns att ha haft sådan stor framgång utan någon som helst marknadsföring, vad som i övrigt fattas inom de svenska reggae och, fiske.

De berättade att de och inte riktigt har förståttt det hela utan märker av att folk ger dom mycket kärlek och gehör när de har livespelningar och att många vill ta kort på dom.

De funderade också på att det kanske är bra att komma up psig såhär sakteliga och underifrån och slippa känna av hypen plötsligt. Labyrint fortstte att fundera lite över vad det är som gör att de sticker ut, Aki sa att han alltid tyckte att svensk reggae saknade någonting, det fann för lite reggae för den vanliga människan, något som reflekterade vardagen för gemene mannen.

De tänkte funderade också kring sina olika roller i gruppen... är det så att Aki är lite av navet? det visade sig dock att de främst av allt har starka band och kärlek till varandra. Vi spelade också en helt ny och tidigare ohörd låt som heter "Whiskey & Ganja".

Diskussionen råkade också rätt otippat hamna kring fiske... du får lyssna själv:

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".