1 av 3
Faezeh Khalaji ger tips till pluggsugna! Foto: SR.
2 av 3
Dejan och Sepideh håller stilen i studion! Foto: SR.
3 av 3
Per Nilsson ger stiltips för män i sin bok. Foto: SR.

Metropol Nu måndag 12/10 om universitetsansökningar och män med stil

I programmet idag har vi snackat om att det är sista chansen att söka till högskolan och universitet på torsdag. Därför hade vi Faezeh Khalaji i studion för att ge tips på saker att tänka på när man söker. Hon förklarade också att det är viktigt att det finns studenter med olika bakgrund på universiteten. Dels för att studenterna i så fall kan lära sig saker av varandra, dels för att det är viktigt att det finns forskare med olika erfarenheter och synsätt.

Och vi fortsatte att leverera tips efter klockan fem. Nämligen stiltips till män. Per Nilsson är chefredaktör för modemagasinet King och han har skrivit en hel bok om vad snubbar bör tänka på. Att inte låta ögonbrynen växa ihop till exempel. Men det viktigaste är inte att ha dyraste kostymen utan att man trivs i sin stil, annars syns det att man är obekväm. I värsta fall ser det ut som att ens mamma har klätt på en!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".