Ska sprutan in i Samanda och Ison?

Metropol Morgon 26/10

Idag rådde total sjukhusstämning i metropol morgon. dr Ison och dr Samanda diskuterade eventuella biverkningar och konsekvenser med infuensa vaccinet som alla snackar om. Metropol doktorera testade även alternativ medicin mot infuensan tex som att försöka spela önskelåtar som botemedel.

En lyssnare hörde av sig och skrev att svininfluensan var något som USA hittat på och kallade vaccinet för en "flytande gps" (alltså för att hålla koll på alla).

Vi snackade också om att miljöpartiet blivit populära, "alla vill dansa med oss nu" sa miljöpartiets språkrör i dn och menade att partiet nu var som den snyggaste tjejen på festen som alla vill dansa med. Vi levde oss in i att vara den snyggaste tjejen på en fest och kände direkt att det skulle vara sjukt jobbigt att behöva dansa med alla utan att någonsinn få en paus. Vi får se hur det kommer gå för miljöpartiets dansande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".