1 av 2
2 av 2

Metropol Morgon fredag!

Uppdraget denna morgon handlade om barntevesignaturer. Vi fick höra elva signaturer och skulle ta reda på vilka det var. Erik hade lite koll, Ison hade ingen alls och ni som lyssnade kunde det mesta! Tack alla ni som hörde av er under morgonen. På måndag kan du göra Uppdraget igen, på Eriks bästa här på Metropolwebben.

Bäst i Stockholmpanelen diskuterade inte bara mentorer och heminredning. Vi kunde inte hålla oss ifrån barntevesignaturtemat. Lolitas favorit var Kalles klätterträd medan Faye var mer inne på Piff och Puff. Ison avslöjades som helt okunnig i genren. Han hade inte ens en aning om vem Doktor Snuggles var. -Men en polare sa att jag var lik honom en gång när jag var liten! sa Ison. En polare? Ison, vad har du för polare egentligen? Doktor Snuggles var visserligen snäll och vis, men han bar skägg, glasögon och hade formen av ett ägg!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista