Metropol Morgon måndag 2/11

Ametist undrade om det bara är hon som önskar sig sportjournalistik på kamsport där sporten och tekniken är i fokus? Vi fick in många reaktioner, några av dom hittar du härinne. Dessutom fick Ison veckans utmaning vilket består utav att han senast onsdag tar en valfri person i benlås och fångar det på bild. Vem blir det?

Tja, det är ignorans som får folk att tro att vi som tränar kampsport åt ute och slåss på helgerna. Men oroa er inte mma kommer att växa så mycket att folk kommer vänja sig och acceptera den som man gör med boxning. Ha det bäst. - Mvh Hector

Det bästa med mma är man mot man kampen och att restriktionerna är få. och nytt blod finns på påse :-)

MMA är bra för dom som vill hålla sin kropp i trim precis som alla andra sporter. Men det speciella med sporten är att man kan ge så mycket energi (spö) till motståndaren lika mycket som man kan få tillbaka utan några som helst problem. Det får en människa att känna sig lite friare ta ut all aggression tex.

Jag fattar hur MMA lockar folks intresse, jag fördömer inte kampsport. men det är lite slöseri med så välutfört våld, det hade kunnat användas bättre på gatan för att bekämpa nazister. då hade det gjort lite nytta. ha det fint. - Ruben.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista