1 av 3
2 av 3
3 av 3

Metropol Morgon fredag

Det är fredagen den trettonde idag. Man hade kunnat tänka sig att allt skulle gå åt helvete. Men det gjorde det inte. Visst, det luktade bajs över halva stan, men i Metropolstudion var det solsken.

Uppdraget handlade om fem låtar som spelades ovanpå varandra. Att lyssna på en låt är lätt. Att lyssna på två låtar samtidigt är knivigt. Att lyssna på fem är nästan omöjligt. Iallafall för Ison och mig. Men för er var det en barnlek. Vi klarade Uppdraget och fick bullar av producentskan. Nize?

Efter nio kom sångerskan Isabel Sandblom (Syster Sol) och bloggaren Melika Zakariae över och berättade vad de tycker är bäst i Stockholm just nu. Syster Sol berättade om sin teori om att man måste vara sann mot sig själv för att vara ärlig mot andra. Melika var inne på att det faktiskt händer en massa bra saker på Stockholms fritidsgårdar. Det är bara att börja uppleva! Tack för denna morgon - hoppas att helgen blir grym! /Ison & Erik

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".