1 av 3
Tänk om Göran skulle lägga sig i Sepidehs säng? Foto: Mats Andersson/Scanpix.
2 av 3
3 av 3

Metropol Nu onsdag 25/11 om djurens rätt i samhället

Anna Jansson från Djurrättsalliansen var här idag. Hon har varit involverad i kampanjen "Ett liv som gris" som det pratats om de senaste dagarna. Till exempel har de tagit bilder från en gård där man ser hur flera grisar står och tuggar på en annan död och uppsvälld gris.

Vi snackade också om kristdemokraternas strategi inför valet att locka väljare. Den handlar bland annat om att partiledaren Göran Hägglund åker hem till "verklighetens folk" och lyssnar på hur folk har det i sin vardag och sina liv - kökbordsturnén. Dejan undrade vad Sepideh skulle säga om Göran knackade på hennes dörr en onsdagskväll och vad hon skulle prata med honom om.

Efter mycket om och men om att hon inte ens skulle öppna dörren för en okänd person, sa Sepideh att hon skulle släppa in Göran och bjuda honom på persiskt te. Sen skulle hon be om hjälp att montera ihop en garderob, eftersom det är kaos i hennes lägenhet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista