1 av 3
Yoga Tree Pose
2 av 3
Yoga Standing Bow
3 av 3
Yoga Dead man pose

Metropol Morgon 8/1

Samanda försökte "på kul" skoja till det lite med sin utmaning genom att maskera sig i yoga posititioer...halvlyckat skoj.

Ison gav Samanda utmaningen att fotografera 3 olika personer i 3 olika yoga poser. Samanda tänkte skoja till det lite med Ison och "klä ut" sig och själv göra positionerna, lite som en conartist. Men Ison var sjuk och hela "skojet" slutade i att Samanda ensam skulle redovisa sina bilder. Ibland tänker man fel när man ska skämta och skojja till det och då blir det suuper jobbigt efteråt.

Hon har dessutom inte ansträngt sig speciellt mycket med sin utklädsel, så man ser ju direkt att det är hon. Men det gjorde inte så mycket för att lyssnarna kände igen sig i hennes situation med det misslyckade skämtet och smsade in egna exepel på pinsamma skoj.

Jobbigt tex när man på ett dansgolv försöker "skoj dansa" och larva sig och man upptäcker efter ett tag att ingen av ens kompisar ser, däremot är det flera främlingar på dansgolvet som undrar vad man håller på med. Men vem vet, ett skämt som är tråkigt idag kanske är roligt imorgon eller om en vecka. Ge inte upp utan fortsätt köra på.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".