Hejsan!

Hmm, hur ska man börja detta första inlägg då? För jag har ju faktiskt sett fram emot detta ett tag nu. Och nu är det här. Man vill ju starta på ett bra sätt, with a bang! Juste, ni kommer att märka att jag gärna blandar språk. Men hur börjar man with a bang då?! Måste bara skriva lite yeeeeei och whoopdiwoop, för jag tycker på allvar att detta är skitkul och att Metropol är den bästa radiostationen. Och nu skriver inte jag detta bara för att jag nu skriver på deras sida. Vill man så kan man kolla min gamla blogg och där har jag en och annan gång uttryckt mitt tycke för Metropol.

Men nu är det iaf här och jag planerar att kicka lite a** med mitt bloggande. Jag ska bli nästa Blondinbella, haha! Nej det ska jag inte. Dels för att om jag någonsin blir som Bb, så tror jag att min familj kommer att ge mig ett kok stryk men också för att jag har svårt att se tjusningen i denna tjej!

Men nu kom jag bort från ämnet, som vanligt. Jag har så mycket som vill ut ur hjärnan att det lätt blir lite svamligt. Men jag jobbar på det, I promise. Det kan lätt bli lite väl jobbigt om jag ska skriva ett debattinlägg om varje grej!

Men iaf, jag hoppas jag kan ge er lite värdig läsning under denna tid och jag hoppas ni kommer tillbaka!


Ha det fint!

LuciaP.S. Måste gratta världens finaste lillebror Ernesto, som fyller hela 15 år! För mig kommer du alltid att vara lilla snutten som sjöng Nana Peeliz på alla födelsedagar! Jag älskar dig och hoppas detta blir det bästa året någonsin! D.S


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista