Ametist är väldigt glad över att få göra radio med Ison igen.

Metropol Morgon måndag 11/1

Äntligen är teamet återförenade!

Ametist är åter bakom Metropols mikrofoner och har uppenbarligen saknat Ison.

Men det hindrade inte henne att följa traditionen och utsätta Ison för veckans UTMANING! Ison gillar inte vinter och snö, han håller sig mest hemma. Ametist tyckte att han bör vidga sina vyer och upptäcka att man faktist kan ha roligt i snön. Isons utmaning denna vecka är att han tills torsdag ska bygga en alldeles egen snögubbe.

Kriterier: den ska ha ett ansikte, den ska döpas och bilder på den (tillsammans med Ison) ska redovisas här på Metropols hemsida.

Ison var lagomt nöjd och försökte förklara att han faktist är 29 år gammal och att det till och med kan finnas någon lag på övre åldersgräns. Men Ametist var mest nyfiken på vad han ska använda till att göra ögon, näsa och mun. Hon hade själv använt dadlar en gång.

Imorgon ska Ison redovisa hur väl snön ute just nu funkar till att göra bollar med. Håller den? och om inte, vad är hans plan? Tekniken ska också rdovisas, ska han rulla bollarna, eller packa dom. och hur ser han till att kvarterets värsting-barn inte gör en fly-kick på den och river gubben?

Hörs imorgon!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".