Vaaad händer alla läsare...

Slutet på kvällen nu så jag tänkte berätta lite om min dag. Allt började 09:00, ett ointressant möte med lite kostymnissar som ledde till ett tuggande med mjukisbyxor (essinge/vasalundsbyxor med initialer SO och nummer 13). Allt var nice tills vi var på e4an och min kompis handbroms sa att hans bil inte hade vinterdäck, inte nog med det så lät den som en cross, jag fick flashbacks från barndomen när man bruka låna någons cross eller moped och bara gled runt. Hur som helst vi tagga till Högdalen och kom hem sen till orten runt 6-tiden, klockan 7 hade jag möte med Megafonen tills 9 efter det blev det tugg igen, denna gång i en port med samma samtalsämne i 2 timmar juve-milanmatchen, och jag är en galen juvefan så tyvärr blev jag helt sågad.

Jag vet att min dag är fett ointressant men det är väl det som gör en blogg till en blogg. Idag var den dagen då jag fick veta att en av mina närmsta grabbar har börjat rappa så det blir intressant att få höra hans verk man vet aldrig han kanske blir nästa Dogge. Det är just det som gör gatan till gatan det konservativa vi kommer aldrig förändra våra vanor men tänk efter själva snubben är en hel rakad latino chileno som älskar injera så vad är oddsen att han skulle bli nästa Thomas Di Leva.

Haide dags för mig att krypa in i sängen men innan dess ska jag ge er lite goda ord från Somaliern utanför min port. "Varför fungerar inte borten (porten) den jävlar bort (port) 2 verkor (veckor) den bort (port) trasig".

Kompis kalla mig för löparen för jag ska löpa ifrån datan, löpa in i sängen och sen löpa in i sömnen det är därför jag lämnar en löpande sång med mina löpande favoriter Pharcyde med låten Runnin.

Aladin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".