FRÅGETECKEN ????????

Jag är ingen goolare men jag måste berätta för er om en vän som heter Samuel även känd som shuno Frågetecken.

Tensta boxningsklubb, blåa huset, det är där han brukar träna och jag tror han fått för många jabbar. Ni undrar nog varför han kallas för Frågetecken - det är ett ganska konstigt smeknamn för många läsare, men i orten har vi allt från Mohammed kundvagn till Daniel tvättstuga så frågetecken är inget kontroversiellt i mina hemtrakter.

Under sommaren stod jag utanför Frågeteckens hus i Kista och väntade på att han skulle komma ut så vi kunde tugga och innan han kom ut så såg jag hans lillebror sticka ut sitt huvud genom fönstret. Jag trodde Frågetecken var ensam hemma så när han kom ut så fråga jag han om hans bror var hemma för jag var lite osäker - alla hans bröder har liknande drag. Hur som helst jag fråga han är din bror hemma och han svara nej bara mina BRÖDER.

Frågetecken är han till längst till vänster, bredvid honom har du Mactyer, en kongoles som är född i Sverige men pratar bara franska. Bredvid Mactyer har du TokDanne. Jag kan riskera fängelse om jag berättar om hans smeknamn, och till höger har ni tenstas baron Dagis.

Mina läsare ni undrar säkert varför jag berättar det här och varför jag tar fram en bild på 4 personer som liknar somaliska pirater, jo det är för att jag vill dela med mig av mitt liv och för att skämma ut mina grabbar.

Förresten var med på Metropol idag och snacka med Rasmus och Sepideh, Stockholm jag förstår er om ni tror jag är skadad.

One Love, One Mic, One Igelkott

Aladin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".