Tankspridd

Hmm, hur ska man nu börja detta inlägg? Idag är jag en väldigt tankspridd människa. Vilket innebär att jag inte kan fokusera på någonting egentligen, vilket i sin tur innebär att jag har svårt för att skriva ett ordentligt blogginlägg. Men vi får iaf ge det ett försök nu. Dels så tänker jag på att jag inte önskade alla mina serbiska vänner gott nytt år igår. Så jag får göra det nu, GOTT NYTT ÅR FINA NI! Det är nämligen så att 90% av mina vänner är juggar. På mina senaste fester har kanske 50% av musiken bestått av juggemusik och en utav mina favoriter grejer är Ninas mammas krofne och pita, mums, haha!

Min mamma sa en dag till mig: "Lucia, har du kanske någonsin tänkt på att skaffa lite peruanska vänner? Eller kanske till och med latinamerikanska? Jag gillar att du utvecklas och lär känna nya kulturer, men snart kommer du själv att bli en pita!" Ja, vad ska man säga? Once you go jugge you never go back, visst är det så man säger?!?! Och min mamma har rätt, igår när jag var ute och tog drinkar då var det jag och tre juggar. När vi går ut på Lördag eftersom Sandra tar sin examen så kommer det att vara jag och fem juggar. Om jag har tur följer grabbarna med och då är det jag, en turk, två greker och sex juggar, haha! As a matter of fact, har jag endast 3 spansktalande kompisar, resten är juggar mer eller mindre, hahaha!

Nåja, men på tal om Lördag och utgången då. Det är ju nämligen så att en väldigt speciell person tar sin examen då. Allas vår Sandra är klar med sin utbildning och hon kommer att vara en nybliven socionom om några dagar. Jag är så otroligt stolt över min vän och över att hon klarat detta. Blev väldigt mycket juggar i detta inlägg så för att balansera det lite och göra det lite mer latinamerikanskt så lämnar jag er med en av mina favos!

Juan Luis Guerra y Los 440 - Woman del callao. När Juan Luis Guerra var här i Sverige och hade sin konsert så var det faktiskt Martin Bentancourt här på Metropol som var konferencier och jag kan helt ärligt säga att den konserten var en utav de bästa jag varit på!

Ha det fint

Lucia

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista