1 av 2
2 av 2

Kära mamma, kära pappa...

Ska alldeles strax iväg till mina föräldrar och jag har lite svårt för att röra mig iväg från soffan då min rygg och min nacke bråkar idag. Men what 2 do? Ska lämna lite "hej-vi-har-varit-gifta-i-22-år-men-vägrar-göra-en-stor-sak-av-det-hela"presenter till mina föräldrar.
Den första vet dom redan att dom ska få, och det är nämligen biljetter till Pygmalion på Dramaten. Var tvungen att avslöja det, med tanke på att de ALLTID har något att göra, så jag var liksom tvungen att fråga morsan innan. Hon gav ett positivt beslut och jag lyckades fixa lite tickets till teatern. Sen har jag en bok till min pappa som han hemskt gärna vill ha. Och eftersom jag vet att min daddy är mitt biggest fan så vet jag att han kommer att se att detta väntar honom när han kommer hem från jobbet. Kände att jag är tvungen att åka och lämna detta idag då min kära far åker till Barcelona imorgon och denna bok blir nog bra flygplansläsning! Men pappa, bara så att du vet. Jag är väldigt avis, för jag vill också åka dit och få ett avbrott från Stockholm. MEN, du förtjänar det. Och dessutom förväntar jag mig lite presenter därifrån, höhö! /Lucia

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".