1 av 2
Housewives - snart styr dom planeten.
2 av 2

Säsongspremiär för Metropol Ute 15/1

Skweeeförbannelse, husfruar och metropoliter uppe i mixen!

I säsongspremiären av Metropol Ute kollade vi in helgens elektroniska musikfester i Stockholm. Till exempel det radiosända partyt Art's Birthday med massor av mer eller mindre experimentella ljudfixare. Stockholm-Berlinduon Housewives representerade och berättade om sitt mål - världsherravälde!

Och så tog vi pulsen på den nordiska musikgenren Skweee igen. Daniel Savio, Pavan a.k.a. Limonius och Rigas den Andre gav oss sina spådomar om hur genren kommer att utvecklas under 2010. Och så berättade dom om helgens stora fest "The Skweee Curse". Tydligen finns en förbannelse som gör att 80 procent av alla skweeeshower slutar i kaos eller fiasko.

Och så kom våra nya bloggande Metropoliter förbi. Dom summerade första veckan som bloggare och förklarade att allt utom Lucias efterfester, Fayes mamma och Aladins brorsa kan hamna i bloggarna!

/ Rasmus

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".