God natt!!!!

Jag ska sova nu men jag ska summera min dag för er först.

Jag tog med mig Tokdanne till Metropol idag och snubben är så hård att han inte ens kunde ge Ametist ett leende, jag spelade in ett klipp där som kommer sändas på kanalen så watch out dör den nya Nate Blogg!!

Jag tränade litegrann och efter det tagga jag till lokalen och Mangla Basar 5-4 och Rami 10-8 på Backgammon (tawla). Sen kom jag hem och blev fett arg, min storebror har tagit över mitt rum nu i snart en hel vecka, jag kommer hem han ligger på min madrass, kollar på min tv, mina filmer och han vill inte ens kompromissa när scrubs börjar. Hehe jag lärde mig ordet kompromissa idag hehehe min lilla kusin lärde mig han kommer bli en bra pizza bagare en vacker dag.

Ett gott råd till er där ute om ni inte har sylt hemma då lägg inte ketchup på era pannkakor för att tillfredsställa ögonen.

haidii jag lämnar er som vanligt med en galen, galen, galen låt, ni kommer inte kunna sluta dansa ni kommer, flippa som Martin Mutumba på råsunda.

Aladin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".