Vilken helg !

17 mars 2004 pratade jag med min granne i gården och han sa " vet du vad skillnaden mellan en åsna och en katt är?". Jag visste att han var helt seriös så jag ville driva lite och jag sa "skillnaden är att du är åsnan och jag är en katt ". Han gav mig en örfil och sa " nej skillnaden är att åsnan är en åsna och en katt landar alltid på sina tassar ".

Jag förstod ingenting min granne sa förräns i helgen, vilken åsna jag är som blev lurad till köpenhamn av en somalier som inte ens kan vänster och höger, vi åkte 21:00 på fredagen och kom hem 11:00 på lördagen, jag slagga någon timme sen vakna jag upp och tagga till ett möte med Goda Cirkelk sen var det jobb fr mig , ungarna var kaos som vanligt.

Söndagen var tung däremot lugn jag tuggade med Isseyas fram till 16:00 sen mötte jag upp Babatunde i kista sen drog vi till förläsningen. Jag messade min gode vän Murre handbroms efter föreläsningen och frågade om han ville tugga. Handbroms är en vis man och han gav mig ett svar som ingen poet skulle kunna förklara, ett svar som en författare aldrig skulle kunna skriva och ett svar om ingen talare skulle kunna säga.

Jag fråga ska vi tugga? Han svara "om gud vill, han har vakat över mig i husby ända sedan 1999, innan papegoja hade pass och det var tider då Rim hade hemmanycklar.

haha jag ska lämna er med en tung låt, gangsiiist grejer..

Aladin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".