Råttan i pizzan...

Jag kan börja med att säga att jag tycker att alla djur är lika mycket värda och att jag faktiskt gillar djur. Men det finns ett djur jag knappt kan se. Och det är nämligen råttan. Alla som känner mig vet att jag och råttor är bittra fiender. Då är frågan hur jag började tänka på detta djur dennas morgon?

Det är nämligen så att jag sov hemma hos mina föräldrar denna morgon och när nån ska till tunnelbanan hemifrån dom så måste man gå förbi en pizzeria. Och bakom den så finns det ett råttbo. Det är för mig extremt traumatiserande att ha förbi där. Jag går på helspänn och väntar hela tiden på att det ska dyka fram en massa råttor.

Det blir inte bättre av att pappa en dag drog ett helt föredrag om hur smarta råttor är. Herregud, det blir inte bättre av att jag sett råttor vid skolan! Jag har insett att hela den här staden är invaderad av råttor!

Lucia

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".