Blattemamman

Idag ska jag ha ett möte med min rektor och syv, men jag kan hälsa som redan nu att om jag är trött på mötet så är det inte mitt fel, det är min mammas fel. Det är nämligen så här att min kära mor bestämde att jag (läs hon) skulle tvätta kläder klockan sju imorse.

Då finns det ju två frågor i denna lilla situation. 1. Hur kommer det sig att din mamma fortfarande kan bestämma trots att du inte bor hemma? Enkelt, jag är blatte, tror ni någonsin att min mamma kommer att sluta bestämma? Haha NEVER EVER! 2. Hur ska du hinna till skolan?! Ännu enklare, hon tvättar kläderna.. Det är nämligen så här att hon bokade tiden åt mig.

När jag frågar henne varför just den tiden, när hon är väl medveten om att jag går i skolan så säger hon att det är lugnt hon kan tvätta åt mig. Men denna kvinna är sneaky, visst hon gör det för att hon är världens finaste mamma MEN jag vet att hon behöver tvätta sina mattor. Så hon vinner ju på det! Utnyttjar-mamma liksom. Tvingar mig att gå upp halv sju på morgonen för att tvätta mattor, jisses!

Lucia

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".