1 av 4
Magnus Rytterstam
2 av 4
The MC: Buju Anton
3 av 4
Pontus Gustavsson Whoa.nu & Faye Medeson i Stämman
4 av 4
Magnus Rytterstam och Ametist

I programmet 22/1!

Magnus Rytterstam var Fokusgäst idag. Vi pratade om Petters nya sound, världspremiär för ny låt med Million Stylez, P3 Guld vinnaren STOR och att galan åter drev med hiphopen. Och massa mer! klicka på "Läs Mer" för att se bilder, lyssna och läsa om du missade!

Idag pratade vi om Petter nya singel "Fast För Evigt" vars sound bäst beskrivs som klassisk hiphop. Vi undrade varför Petter gör sådan musik nu, om låten kommer spelas lite tack vare att det är Petter som gör den med tanke på soundet och vilka andra svenska artister som kan tänkas göra liknande musik.

Sedan handlade det om P3 Guld-galan 2010. Vi diskuterade hur tippad STOR var som vinnare av kategorin hiphop/soul, och om presentationen av själva kategorin. Något som ännu en gång upprört hiphop-lyssnare. Petter bloggade till och med om att han är trött på att man driver med hiphopen.

Dessutom blev det världspremiär för Million Stylez nya singel "Milla Swagga" i programmet! Och radiopremiär för nya Medina-låten "Epilepsi", plus 100% svensk musik i övrigt.

Fokusgäst var Magnus Rytterstam som hellre vill berätta om sin bakgrund genom musiken, och säsongens nya The MC var Buju Anton som satte riban HÖGT!

Lyssna här!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".