Jag = Östermalmskärring

Två av mina absolut bästa vänner stannade förbi efter jobbet för att göra en snabb catch up och lämna en sen födelsedagspresent. Moa och Maria. De hade varit på streetstar. Medan en annan jobbade. Fuckers. Fick ett par överfeta custom made solglasögon (TACK IGEN!!!!). Så, nu får våren gärna komma så jag kan glida runt och vara fly fly fresh forever (Henok yesai!).

Det första Moa sa när hon såg mig var "Fan! Du set ut som en riktigt östermalmskärring!". "Tack" sa jag "en jävligt snygg sådan". Men det är okej. Själv ser hon ju ut som en storvuxen åttaåring med pärlplattor runt halsen och färgkombinationer som får regnbåden att se svartvit ut. Så. Ja. Jag tar inte så hårt på det.

Maria hade med sig sin fantastiskt vackra, söta, underbara son Deveron. Han är min gudson och när jag blir rik ska jag skämma bort honom. Som fan.

Nu ska jag sätta igång och peppa inför min SVT-audition på onsdag. Håll tummarna för mig!

Kärlek

Faye

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista