Lola talar till nationen!

Shoo, vad händer len? Lola in tha house och som ni ser på bilden jag e mer chilenare än vad en pirog är. Ok ok, så här ligger det till. Jag försöker ta över bloggishen bre men utan att farsan märker något. Han har jämt koll på mig, fett med jobbigt ibland men det är gullig. Farsan e fett med gullig. Oj, oj, oj, men jag ska berätta för er när jag blev riktig arg på både farsan och morsan.

De gifte sig bre förra året, wow feta bröllopet meh meh no dogs var välkomna. Jag fick två guzzar som hundvakt, ehh så vi hade värsta guzzkvällen med godis, snacks och filmish. Nästa dagen kom morsan och farsan hem då riktig glada och trötta. Jag blev ju fett med glad och ayde bre så börjar de packa ner mer kläder och grejer. Jag fattar noll vad som händer. Farmor kommer över och jag får reda att farsan och morsan ska åka iveg till Egypten, aboooow i en hel vecka också och moi ska stanna kvar med farmor. De ska chilla på fin hotell utan mig och hela grejen, ni vet maxxaaa! Eller?

En vecka hade gått och då kom dem tillbaka och vet ni vad de försöker spela gulliga och hade med sig en stor present till mig. Jag ville bara säga: Tagga bre innan jag ger er en fett tass. Jag var ju lite besviken över att jag inte fick följa till bröllopet eller Egypten. Vet ni vad de hade med sig till mig? En kamel, inte riktig kamel din blatte, utan en stor nalle kamel. Jag bara kände ilskan innan mig och ville bara cutta till den.

Jag kunde inte hålla mig, och då fakkade jag ur. Ufff, den kamelen levde hemma hos oss i 5 minuter max för farsan blev tvungen att kasta den direkt då man inte ens kände igen ansiktet på den. Jag satte min feta rottweiler gött på den och boommm så var den borta. Jag blev riktig nöjd den gången efter kamelmisshandeln. Sen hade vi myspys hela veckan med farsan och morsan. Jag älskar er ändå och 4ever! Bästa föräldrar man kan ha! (Åh nej, nu kommer farsan. Dags kanske att logga ut från bloggen innan han kommer på mig)

Peace. 145 Alby!
/Lola

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".