1 av 11
Mofeta & Jerre, Movits och Zacke
2 av 11
Movits och Zacke
3 av 11
The MC: D-Chi
4 av 11
5 av 11
6 av 11
7 av 11
8 av 11
9 av 11
10 av 11
11 av 11
Menage a tugg Meron och Eremias tuggar

I programmet 12/2

Mofeta & Jerre körde live idag. Och var satt i Stämman. De är tuggens mästare, enligt de själva Sveriges bästa. Bäst på att snacka skit, länge, inte att missförstås som vanligt skitsnack. Det är skitsnack på hög nivå de kan vilket de visade prov på idag. Menáge á Tugg pratade om Dogge i Melodifestivalen, flipp eller flopp? Dessutom berättades historien om när DJ Sleepy, Petter och Ken Ring försökte sno en kossa till EyeN´I på hans födelsedag...

De pratade om att glida. Glida runt i en bil i stan för att man inte kommer in på några klubbar. Ametist överraskade med en egen glidarhistoria som handlade om en lånad Merca, 120 k/h på E18, en liten krock, en pojkvän som gjorde slut på grud av krocken och en diskmaskin som togs tillbaka.

Zacke och Movits! var veckans överraskningar som plötsligt dök upp i studion och firade avslutat USA-turné samt lyckad releasefst för Zackes nya album "Visst är det vackert". Zacke och Movits! körde live i programmet på ett fantastiskt tungt beat!

Mofeta & Jerre var fokusgäster idag. De körde en låt live och akustiskt och testades på kännedom om varandra. Det visade sig ligga mycket kärlek i luften mellan dem två och en hel del goda kunskaper i varandras vanor... Jerre väntar för länge med att ringa upp tjeejr så de försvinner, och Mofeta har absolut noll lokalsinne, och gillar bacon när han är riktigt hungrig. De berättade en hel del om plattan "omben" som precis släppts, och funderade på sitt driv och höga abitionsnivå. De frågade sig också om "de är där nu".

Veckans kyss gick till låten Rädslan med Andreas Grega, och veckans demo var en låt med Riktig Skit Posse, rekommenderad av Max Peezay. Bonanza-program!

Lyssna här!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".