Vad hände med världen?

Igår blev jag, Rami och Showit intervjuade av tv4 plus, vi diskutera allt från ungdomsfrågor till arbetslösheten, det roliga var att mitt i snacket fråga reportern mig om jag sett knark i Husby, kom igen nu va, inte nog med att media alltid vill smuts kasta förorten, nu gjorde dem dit smidigt, mitt i en diskussion.

Aja man kan inte flippa för det, jag har jobbat idag och är helt slut, jag fick flera samtal igår angående inlägget om Sharmarge, folk tyckte tydligen det var roligt, dem är omedvetna om att det är så vi dejtar. Men idag fick jag veta att den här snubben på bilden är tillsammans med en 15 åring, vad fan hände med världen egentligen?

Snubben är tillsammans med en tjej som kan låtarna från tv serien kniven i hjärtat, inte nog med det, den här snubben har skrivit in vänster och höger på sina handleder för att veta vart höger och vänster ligger, inte nog med det den här snubben försökte stöta på en tjej genom ett matte tal som var fel, han gick fram och fråga hej vet du vad 2 + 8 är, det är du och jag plus 6 ??????

Vafaaaaanculooooo charaables moreeeeiiiiiiii vad hände med världen?? jag känner folk som känner folk som känner folk som tvättar sina intima delar med ägg.

Aladin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista