Grattis Mamma!

Det är många år som du har gett av ditt liv till mig. Du har tagit hand om mig. Med dessa ord vill jag bevisa och förklara att jag erkänner alla gånger du har varit arg på mig men nu vet jag att du har gjort det för mitt eget bästa. Du lät mig aldrig gå runt hungrig eller frysa eftersom din värme som mamma har alltid funnits där för mig. Tro inte att jag glömmer det idag. Dina ansträngningar har vart det bästa för mig. Ödmjuk och godhjärtat som du har varit mot mig och alltid som en mamma har du haft rätt. Tack för styrkan du gav mig för att klara mig i världen och leva idag lycklig som en stor gift man.

Förlåt mig för alla många gånger jag har fått dig att gråta, förlåt för alla tider jag har gjort dig upprörd. Det finns ingen mamma i världen som kan ta din plats, eftersom du är min mamma och mamma finns bara i en för mig!

Grattis Mamma på din födelsedag! Feliz cumpleaños Mamma!
Juan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista