1 av 2
2 av 2

Do nuts donuts?

Från morgonmötet med Linus tog jag mig till jobbet i Skanstull. Utan större problem trots att hela Stockholm var så gott som lamslaget idag tack vare snön. På jobbet hade värmeaggregatet gått sönder så vi jobbade i 14,1 grader fram tills 17-tiden då värmen kom igång igen. Vid det laget hade jag tröstat mig med två donuts och skruttat runt nere i hem-avdelningen för att värma mig. På väg hem stod två lustigkurrar (nej det är inget ord jag använder men nu gör jag det för det var precis vad de var) och sjöng beklagligt iklädd kyckling och någon typ av monsterdräkt vid tunnelbaneuppgången. Det gjorde mig lycklig.

En väska med en veckas packning, fem telefonsamtal, ett skypemöte, en bokad taxi, ett editerat kontrakt, tre låtar och en manussida inpluggade och ett gigerbjudande den 5 mars senare som jag betvivlar att jag kommer hinna med, sitter jag och uppdaterar bloggen. It's been a long frickin day och det är inte för inte som ögonlocken sluter sig lite ofrivilligt mellan knapptryckningarna.

Ibland önskar jag att jag inte hade de drömmar och ambitioner jag har. Att jag ville bli ekonom. Civilingenjör. Florist. Jobba inom media. Vad som helst. Något uppstyrt som gav mig ett stadigt schema och en trygg ekonomi. Så jag kunde vakna upp dagar som i morgon och faktiskt sova ut på min lediga dag. Istället släpar jag mig ur sängen klockan 05.30 för att jobba för min dröm. Jag vaknar ALDRIG upp utan att ha ett gäng saker jag borde/måste göra. Det finns alltid något jag borde göra. En låt jag borde skriva. En låt jag borde pitcha. Ett gig jag borde repa inför. Träna. Spela in. Bli bättre. Nå målet. Nå ut. Nå fram.

Men.. Jag råkar ju faktiskt älska den här skiten! Så! Nu ska jag sova mina 4,5 timma och vakna med ett smile. Puss!
/Faye

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista