Jag skrattar idag

Buenos Dias Alby, Estocolmo.

Väckarklockan ringde klockan 5.00. Extra tidigt idag. Jag måste ju ta mig till jobbet oavsett hur trafiken ser ut. Jag tänkte att kanske "snabbbussen" som åker från andra sidan Alby åker nog snabbare till stan. Innan jag gick slog jag på TV och på chilenska kanalen ser jag Don Omar som sjunger live. Jag fylls av glädje och njuter lite av musiken. Bussen åkte 06.11. Den kom i tid! Jag åkte sittande! Jag tänkte att den kommer säkert fasta E4:an norr men till min stora förvåning så åker bussen vägrenen hela vägen till stan! Jag mådde så bra. Så vilken låt kommer i mina lurar då:

"Jag skrattar idag kanske gråter jag sen Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen Så jag lever idag, idag, idag Morgondagen är för långt bort men vi är här idag Så jag skrattar idag"

Underbart start på dagen. Jag bara smilade hela resan. Bussen lämnade mig i Hornstull, tåget körde mig till stan och en buss tog mig vidare till kontoret. En halvtimma tidigare kom jag idag. Efter att ha kommit nästan 2 och 3 timmars försent till jobbet senaste två dagar. Jag kände mig så tung, så kung och det gör jag fortfarande. Jag mår så bra. Jag skrattar idag, jag vill leva idag. Jag skiter i morgondagen, jag vill leva i nuet!

Juan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista