Lola talar till nationen

Shoo vad händish där ute? Lola som talar till nationen right now! Shit, abow det var länge sen jag var inne och bloggish för er och det e för att jag har varit fett med sjukish, meh meh guzz grejer bara, ni guzzar fattar. Men jag passar på nu när farsan e på jobbet. Jag chillar hemma just nu och softish i sängen, fi fan vad schönnn. Livet kan vara underbart ibland. Farsan har inte varit hemma så mycket, det har varit fett med mycket problemas på tuben. Shit len skiten går verkligen seg. Värsta katastrofen jao. Shunon vaknar tidigt och kommer hem sent. Farsan måste skaffa bil bre. Chock med fett segish han är.

Abow va jag skulle äga med en merca eller eller bmw. En stor fett högtalare i bilen och boommm jag äger runt i Alby brorsannn. "Bom bom bom bom reggaetoni pa las honey, Lola moves your body och yeah!" Alla hanar skulle dödish för mig bre. Jag svär farsan; skaffa en bil nu din blatte! En stor fett bil. Aydi jao fast jag hörde att hundarna ska vara bak med bur, aldrig livet ni sätter mig i burish. Jag kommer chilla brevid ratten, shi len vah underbart det blir att skällish på alla som åker förbi oss. Jag skulle bli drottningen jao och vinka precis som Vikkan och Silvan och Kalle gör när jag har sett dem i stan bre, vilken tankish som rullar i mig jao.

Nu ska jag äta lite frukish, hmm åh va härligt det är med mjölkish på morgonen. Jag borde ha få en egen kossa av farsan bre, ska önska mig det till nästa jul..

/Lola

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista