Trött som få.

Kom hem för någon timme sen eller så och har sedan dess förberett en del saker för skolan.

Ikväll var jag iväg o käkade middag med en del Metropol folk, Nämligen alla nyhetspanelpratare, eller vad nu ska kalla oss.. För som ni borde veta så är det ju så att varje Torsdag så kommer lite olika personer till Metropol Nu och pratar nyheter. Så ikväll var nästan alla som pratat nyheter där tillsammans med Sepideh (notera att jag skrev ditt namn först, haha), Rasmus och Dejan. Det var supergod mat, trevligt sällskap och väldigt många som ville göra sig hörda, haha! Gotta love it! Jag har dock varit en dålig bloggare som inte fotat maten eller sällskapet men saken är ju den att denna kamera inte håller för att fota i lite mörkare miljöer som t.ex. en restaurang med dämpat ljus, tyvärr!

Men nu ska jag sova, hemma hos päronen. Konstigt att vara här igen, nåja. Imorgon är det english som gäller på morgonen och jag hoppas inte Stuey blir arg om jag inte kan en massa medicinska termer. Fast jag tror att han kommer att döda mig. På riktigt. NU svamlar jag...

God natt!

Lucia

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista