Vilken torsdag.

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag och jag ber om ursäkt men jag har en bra bortförklaring, utomjordingar kidnappa mig, dem lämna i Jupiter, vet ni vart Jupiter ligger ? den ligger bredvild Pluto amona goidom. Men Jupiter hade ett tungt köp center, typ som Solnas galleria fast mer populärt,

En Shuno mäck på mig där, jag vet att man inte berättar sånt men folk var skadade där, det var som en planet med importer, ni vet dem här som kom till Sverige i förra veckan klädda i Tiger bälten som håller upp deras 2005 års G-star jeans och skjortor som är halvt knäppta för att man ska se deras bröst hår, bröllops skor och 450 kilo vax som ser till att deras frisyrer ser ut som en bro i Tensta, knas jag borde inte snacka skit om importer, halva min släkt ser ut så. Hur som helst, Jupiter vilken planet, om ni någonsin vill resa dit så kan man köpa biljetter på Kulu Airlines i Rinkeby.

HAiDee

Aladin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista