1 av 2
2 av 2

Lyckligt lottad

Kroppen värker och orken är knapp. Men jag är på så fruktansvärt bra humör. Peppad. I morgon sätts min veckas hårda arbete på prov under föreställningen som blir slutexaminationen . Nu sitter jag och tar en paus hotellrummet. Jag är sanslöst exalterad. Vet att att jag borde vila, men jag har svårt att landa. Alltid kan man träna lite till. Gå igenom koreografin igen. Träna sången. Kolla stämmorna.

Det enda som tynger mitt hjärta en dag som denna, är att jag önskar att jag kunde vara på en annan plats samtidigt. En av de tuffa sakerna med att vara verksam i en bransch som musikbranschen är att man många gånger måste uppoffra andra saker att utvecklas och ta ett steg framåt. Som tur är så är jag så sanslöst lyckligt lottad. Jag har en fantastisk man, ett gäng underbara vänner och en enastående familj som har min rygg, stöttar mig och som inte vill någonting hellre än att jag ska få leva min dröm. Det är kärlek.

Faye

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista