1 av 9
2 av 9
Musikjournalisten Rovert Zillén
3 av 9
DJ och musikjournalisten Marimba Roney
4 av 9
Zacke in the house
5 av 9
Producent Daniel "Nougie" Jadama har tydligen tagit ett foto på sig själv så den lägger vi upp här
6 av 9
7 av 9
8 av 9
The MC idag: Point 5 som freestyleade
9 av 9

I senaste programmet 26/2!

Bara några av de saker vi pratade om idag: Det verkar finnas en kärlekshistoria mellan Fattaru-klicken och Latin Kings... RahBalder berättar på telefon varför och vad Salla har lärt honom. Däremot verkar det finnas en mindre bra relation mellan Natural Bond-kollektivet och Fattaru-klicken. Lil' Wayne fick åtta rotfyllningar på en och samma tandläkarbesök och blir mobbad på Twitter när han försökte spela diva. En ny version av "We Are The World" har spelats in där Lil Wayne, Akon, T-Pain, Jamie Fox (som gör Ray Charles) och Wyclef Jean mest får en att må illa. Vi spelade den. Och så blev det världspremiär för låten "Din Mamma" med Ted.

Och ett himla bra snack med veckans fokusgäst Zacke. Klicka här för att höra Ametist berätta om intervjun med Zacke (40 sek):

Klicka på bilden för att se bilder och lyssna igen!

Veckans Kyss gick till låten Backseat med Staygold, och veckans The MC var freestylearen Point 5 som blev lurad av Ametist. Hon spelade lite säckpipa för honom...

Lyssna igen på programmet här!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista