Tillbaka till verkligheten

Efter en otroligt lärorik och intensiv vecka är jag äntligen hemma igen. Känns skönt att få sova i min egna säng. Under de dagarna som passerat har jag utvecklats och lärt mig otroligt mycket om mig själv, upptäckt att jag har talang för saker jag inte hade den blekaste aning om och utöver det även lärt känna ett par otroligt begåvade unga kvinnor. Det är det fina med att kasta sig in i saker man inte har någon tidigare erfarenhet av är att man lär sig så sjukt mycket.

Men nu! Tillbaka till verkligheten. Jobbet hägrar och träningsvärken ökar för varje minut som passerar, men denna även denna vecka kommer bli helt fantastisk! På tisdag natt skyndar jag mig ner till Malmö för att fira min karl som fyller år dagen därpå. Då ska jag laga tre-rätters och skämma bort honom ordentligt. Som en fru bör.

Fick ett riktigt grymt må-bra-tips från Frida på SVT nu i veckan. Att innan man somnar varje natt lista upp minst tre bra saker som hänt under dagen. Oavsett hur små eller hur stora. Sedan kan man utöka listan till 3 bra saker som hänt under dagen, 3 saker man är tacksam över i allmänhet och 3 saker man gjort bra. Jag ska försöka göra det i en vecka nu. Tror det kan vara en bra grej. Här är mina tre saker som är positiva som hänt under dagen:

1. Jag gjorde fantastiskt bra ifrån mig på föreställningen idag och är jättenöjd med min prestation. 2. Min mor och lillasyster kom och tittade på min förställning. 3. Fick mycket uppskattning från oväntade håll efter mitt framträdande.

Vilka är dina tre?

Puss!
/Faye

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista