1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5
Foto: Aliosha Marquez, Carlos Espinoza, Roberto Candia/Scanpix. Montage:SR.

Metropol Nu måndag 1/3 om oron efter jordbävningen i Chile och dom nya metropoliterna

Idag åkte Dejan till Sollentuna och pratade med Erik Meiss och hans tjej Maria José om jordbävningen i Chile. Dom är själva chilenare och Eriks föräldrar är där på semester just nu. Det var en nervös helg innan han fick veta att dom var okej.

I programmet presenterade vi också hälften av dom nya metropoliterna - tre nya personer som får varsin blogg på vår hemsida och som kommer att dyka upp här i kanalen! Dom nya metropoliterna är:

Emma Ikekwe från Norsborg som lever efter Latin Kings motto "jobba hårt min vän, cashen kommer sen". Emma firar metropolitplatsen med att festa med sina girls och hon kommer att blogga om sina kvarter!

Nathaniel Contardo, Södermalm/Umeå! En umeåsnubbe som rest runt i världen och nu har slagit sig ner i Stockholm. Han kommer bland annat att ge oss en nyinflyttad persons syn på stan i sin blogg. Och kanske några vårtecken.

Sandra Samir som bor i Hallonbergen och drömmer om att öppna ett spa brevid hennes pappas butik. Sandra kommer att ge tips på ögonbrynsnoppning och berätta om händelser i pappas butik i sin blogg!

Peace!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista