1 av 2
2 av 2

Borlänge med jobbet

Som ni kanske har läst tidigare så var jag i Söndags i Borlänge, Dalarna. Åkte dit med jobbet Svenska Postkodlotteriet. Dagen innan fick vi veta på det dåliga nyheterna om Chile och då hade jag suttit med datorn, telefonen hela dagen. Jag kunde inte tänka på något annat än Chile. Jag var nära på att inte åka iväg till inspelningen men det var nog bra att jag åkte för jag kom in i andra tankar illafall under några timmar.  

Inspelningen handlade om en veckovinst som hamnade i Borlänge. Det skulle ske i det välkända Köpcentret Kupolen. Vaknade väldigt tidigt och möte upp kollegorna inne i stan. Det kom otroligt många människor till inspelningen. Alla var så glada och allt som skulle delas ut gratis bland annat godis tog slut efter någon timma. Det känns bra att göra människor glada och det ger mig styrkan och viljan att fortsätta jobba med det.  Här får ni en bild på vår underbara Maggan (Magdalena Graaf) som alltid gör ett kanon jobb som vinstutdelare.  

Jag spelade in med mobilen lite..  

Juan  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista