Yohanna

Idag under lunchen så bestämde jag mig att jag ska ut och shoppa lite men inte till mig utan till min fru Yohanna. För er som inte vet så är Yohanna min fru. Den bästa kvinnan man kan ha i världen tycker jag! Hon är bäst, hon är speciellt, hon är helt underbart. Hon är den som jag vill ha för alltid, det var därför vi gifte oss. För vi är säkra för varandra, vi älskar varandra och vi vill bli gamla tillsammans.

Hon har haft otroligt mycket att göra senaste tiden på jobbet. Hon är arbetsledare på sitt jobb så det kräver väldigt mycket av hennes tid. Både dag och natt. Som hennes make ville jag visa henne min uppskattning för att hon finns alltid där mig, hon ställer alltid upp för mig i allt! Både i mörka och ljusa dagar är hon där för mig.

Yohanna jag älskar dig och som det står på våra ringar för alltid "Hasta el fin del mundo" (Till världens ände).

Juste ni kanske vill veta vad jag har köpt till henne? Haha, det är så här att Yohanna är själv stort nyfiken på vad jag köpte till henne men det blir en överraskning och eftersom hon läser min blogg så får ni läsare och hon se en bild bara på påsen. Det är illafall från Sisters som ni kan se på bilden!

Juan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista