Mer om Sandra

Namn: Sandra Samir

Bor: Jag bor i Hallonbergen och det bästa är nog att man känner alla. Inget socker hemma? Jo då kan du knacka på hos grannen så får du nog med dig några kg:)

Metropol för mig är: En station som spelar bra musik från hela världen.. sen är det alltid kul att lyssna på Ametist och Ison.

Jag bloggar om: Det jag gör på vardagarna, maten jag lagar och lite hudvård blir det nog också.

Jag är som bäst när jag: Inte känner stress. Då klarar jag av vadsomhelst och närhelst (nästan iallafall ...)

Musiksmak: Allt..Men mest R&B..Sen kan man ju vara på värsta humöret och då blir de blir house eller något som ni på metropol sätter på.

Min favoritplats i Stockholm: Jag bor i stockholm och har inte ens utforskat staden..MEN varje gång jag går på drottninggatan känner jag bara att jag är tvungen att gå in i den där lilla parken vid Centralbadet, på Drottninggatan..Mysig stämning :)
Fint va?

Vill jag helst ta en fika med: Hanna Montana.

Då skulle jag fråga den personen: Snälla kan du inte ta en bild min lilla syster? :)

Om jag fick ändra något i Stockholm, då skulle jag: Ingenting men däremot skulle jag kanske lägga till något.. Kanske ett STORT ställe som har 100 rum och i varje rum så finns olika saker att göra beroende på vad man känner för... Bada, grilla, festa, få massage?, softa till skön musik?, fika?... aa i det såkallade " stället "ska man kunna göra vadsomhelst... då tror jag att ingen skulle klaga.


"J
ag jobbar i min pappas butik i Rissne, en livsmedelsbutik,  men ska snart öppna eget och få jobba med det jag älskar mest tillsammans med världens bästa pojkvän... Ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, massage..Låter det inte härligt? Jag är alltså utbildad till Spa & Hud terapeut.. Och förutom det så älskar jag att laga mat också.. För att komma till en killes hjärta måste man gå genom magen, det sa min mamma till mig förut och det har jag märkt på min pojkvän idag :)
Det ska bli riktigt roligt att få skriva det jag upplever eller tänker på i min vardag. Hoppas ni som läsare också tycker det :)
Mycket hudvård kommer det skrivas om..... eller vem vet"

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".