Mer om Aladin

Namn: Aladin Bewar Zakholi

Bor : Husby, det bästa med Husby är nog Gemenskapen, mångkulturen och trots att arbetslösheten är som högst och boendemiljön inte är på topp så finns det en statistik som säger att dem boende i Husby trivs mer av att bo i Husby än några andra gör någon annanstans i Stockholm.

Metropol för mig är: Den enda kanalen man kan lyssna på idag.

Jag bloggar om: Orten, kontroversiella karaktärer, poesi och mitt vardagliga liv där jag krigar mot några samhällsfrågor tillsammans med andra ungdomar från Järva.

Jag är som bäst när jag: Tuggar !

Musiksmak: Ingen specifik genre men lite Pharcyde skadar aldrig.

 Min favoritplats i Stockholm: Husby.

Vill jag helst ta en fika med: Edgar Davids, Zizou, Fidel Castro och Chris Tucker ( under Friday tiderna = Smokeeey )

Då skulle jag fråga: Ingen speciell fråga, bara tugga med dem.

Om jag fick ändra något i Stockholm då skulle jag: Ta bort trängselskatten, ta bort många politiker, gratis SL, öka brandkunskapen och förbättra civil kuragen.

"Vissa kallar mig för poeten för att jag skriver lite poesi, jag säger inte att jag är någon Shakespeare men så länge en diggar, någon diggar.

Vad mer kan man säga? Jag älskar Juventus, Ben and Jerrys, multivitaminjuicen man köper i Salam, lakritsal, och filmen La Haine. Jag hatar ingen och inget jag bara ogillar starkt när folk knackar på mitt fönster tre på natten för att låna en gaffel."

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista