Mer om Emma

Namn: Emma Chikanelle Eunice Ikekwe

Bor: I Norsborg och det bästa måste nog vara människorna. Variationen är galen, här kan man möta folk från världens alla hörn - folk från Grekland, Spanien, Eritrea, Thailand, Turkiet.... Sen alla småbutiker som har öppet till 22:00 (ibland lite över till och med), det får jag absolut inte glömma. De gör mina helger fulländande, If u know what I mean! Haha..

Metropol för mig är: En galet skön radiostation med skönt folk, den BÄSTA musiken och den bästa variationen!
Om jag skulle vara en radiostation så skulle jag vara Metropol, spikat!

Jag bloggar om: Mig själv främst. Om allt det roliga som inträffar under dagarna. Om alla mina tankar och funderingar. Om jag har någon nice nyhet så får ni självklart veta det. Alltså, en massa galna, roliga, underliga, seriösa, arga och glada inlägg kommer ni hitta i min blogg!

Jag är som bäst när jag: När någonting inspererar mig och när jag känner mig kreativ.

Musiksmak: Den är mixad, jag lyssnar på allt som har flow. Old school, Funk, Dancehall, Rn'B, Soul, hiphop, reggae.. Nästan allt! Min musiksmak är inte så begränsad faktiskt, jag är öppen för allt liksom.

Favoritplats i Stockholm:  'Gamla' Norsborg som ligger vid mälaren, det är fantastiskt där om somrarna. Inte nog med det, det är också den ända plats i Stockholm där jag känner mig riktigt hemma.

Vill jag helst fika med: Min farmor.

Då skulle jag fråga: Vad hennes högsta dröm var när hon var liten.

Om jag fick ändra något i Stockholm då skulle jag: Sänka priserna på kollektivtrafiken! Och zonerna borde inte finnas, de är helt ologiska.


"Jag är 17 år (snart 18! Yeaah!) och går andra året på Tumba gymnasiums medieprogram, med inriktning journalistik. I början var jag spiksäker, jag ville bli reporter! Men nu är jag plötsligt inte lika säker längre. Jag har mina drömmar men de ändras konstant! Tror att jag är i det där jobbiga stadiet när man inte riktigt vet vad man vill, om ni förtår vad jag menar. Men inom mediabranschen Ska jag jobba, det är i alla fall något jag är säker på. Om det är som programledare eller radiopratare får vi se, men om jag bestämmer mig för något så blir det oftast så."

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista