1 av 3
2 av 3
3 av 3

Förresten...

Min brorsa kom förbi idag, innan han skulle till det där gymmet, aa, det där gymmet i Hallunda där alla håller hus! Vi snackade lite och han berättade historier om en kompis till honom, asså shiit han e för rolig..

Men i allafall nu till saken! När han hade gått tog jag mobilen för jag skulle överföra bilder till datan.. och vad får jag se? En bild på honom tagen i toaletten! Haha.. jag sa ju det "För mycket tid + mobil med kamera" betyder automatiskt att man tar mobbade bilder på sig själv.

Förresten, min mamma kom in till mitt rum när jag låg och prata med Rahel och Denise, asså jag pratade i hem telefonen och mobilen. Hon kom med en liten sked upp i mitt aniskte och ba, Emma smaka! Jag ba, vad e det? Hon ba, Men smaka bara! Jag kollade på det och det såg fett skumt ut, så jag ba, men VAD e det? Hon ba, BANANKRÄM! .. Haha.. Banankräm? Vad e banankräm? Vem äter banankräm? Okej så jag smakade det och det va inte så dumt, med seriöst, har nån ätit banankräm någongång?
Hon hade tydligen gjort den själv, ni skulle sett henne hon va skit nöjd över den. Plus att hon hade gjort nån té också, svartvinbärs té eller vad det va.
Klockan va inte ens 12 och hon hade gjort värsta grejerna, man ba, shit kan du inte göra kanelbullar också medans du e på hugget? Det skulle sitta bra!

Ahh hon e för underbar den där kvinnan..

If u didn't know, now u know!

/Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".