1 av 8
The MC Hempzee Flowa
2 av 8
Johan Von Arnold som driver skivbolaget RecRec Records och jobbar som assistent åt Petter, och Decida från 2faced1-bloggen satt i Stämman.
3 av 8
Hemanos Bernal och producenten Hurricane
4 av 8
Stockholmssyndromet, Skizzo och Starvin Marl
5 av 8
Skizzo från Stockholmssyndromet i världens varmaste vintermössa
6 av 8
Skizzo från Stockholmssyndromet är varma och Ametist fryser
7 av 8
8 av 8
Hermanso Bernal visade sin kommande video för Ametist

I senaste programmet 5/3!

In här för att se bilder och lyssna igen!

Den här veckan har bjudit på en av dom största snackisarna inom hiphopen. GURU från legendariska Gangstarr hamnade i koma, och hans högra hand Solar har blivit en total kontrollfreak som vägrar låta den närmaste familjen besöka honom. Gurus systerson Justin släppte i tisdags en hjärtskärande video där han gråter och BER Solar att tänka om, släppa på sin kontroll och berätta hur det är med hans morbror. Ametist splade upp n bit från videon... Det sägs att Solar passar på nu och vill göra sig viktig. För samtidigt som han nekat familjen info, ignorerat samtal och sms, har han sagt till pressen att han snart kommer ställa upp på invj om Gurus hälsa.

Ken Ring släpper taget om sitt fotbollslag Crack United i Kenya, och bestämmer sig för att återvända hem, och DMX har blivit frikyrklig och har bestämt sig för att sluta svära.

Vi snackade också om Stonefunkers och Papa Dee som Ametist spelade låtar från. Och Hermanos Bernal dök plötsligt upp i studion, nys hemkomen från Chile, och berättade om att dras familj och vänner saknas efter jordbävningen. Nu arrangerar de en välgörenhetskonsert för att samla in pengar för de drabbade.

Fokusgäster var Stockholmssyndromet med hiten "Lasta" som du BÖR hålla koll på. Det här är inga duvungar.

Premiär blev det för ny låt med Petter och Veckans Kyss gick till ny låt med PH3! veckans The MC var Hempzee Flowa.

Lyssna här!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".