Gårdagens bästa

"Skadeglädjen e den sanna glädjen" Vi alla vet att det e sant!

Vet inte hur jag ska förklara det här, för sånna här saker måste man uppleva för att det ska vara roligt.. eller så måste man förklara för någon face to face så att man kan visa alla rörelser ni vet.

Men i allafall, jag och Denise var på väg till Hallunda, vi skulle möta Rahel. Sen på vägen dit får vi syn på en kille, han kommer gående från en väg till höger om oss. Vägen var full med snö, ungefär upp till hans knän, han hade en fjällrävenjacka (japp den som ALLA har) med luvan över huvudet och en ryggsäck hängandes på ena axeln sådär.

Vi kollar på honom extra mycket för han såg ut som Rahels bror, och vi tänkte typ sådär varför hälsar han inte?

I allafall han sneglar på oss lite snabbt.. och sen från ingenstans börjar han snubbla/halka, tänk er bambi på hal is! OCH tänk er att det var skit mycket snö! Allt hända som på film, han ramlade i slow motion! Det såg ungefär ut som: när man ställer en blyertspenna på bordet och försöker få den att stå, och man lyckas få den att stå i en sekund. Sen när den faller.. så såg det ut när han föll. Fattar ni? Helt stel. Fan va roligt de va! När han väl ligger på marken så ställer han sig inte upp, utan han ligger kvar i några sekunder och kollar på oss! (fan Denise vi borde ha hjälpt honom eller nåt!) Sen mummlade han nåt och reste sig upp fett snabbt, borstade bort snön från sina prassellbyxor och började halvspringa. Hahahaha! Hela situationen va bara för rolig.

Jag vet jag vet, man ska inte ha roligt på andras bekostnad, och definitivt inte skratta åt folk som ramlar - för karma is a bitch! Men erkänn, ni skulle också skrattat. Jag och Denise skrattade i 10 minuter UTAN uppehåll efter det där.. Men som sagt, "skadeglädjen e den sanna glädjen".

(Om du, killen som ramlade, av nån anledning läser min blogg och läser det här.. förlåt, men du såg faktiskt galet rolig ut! .. Och what's up med att du kollade på oss och mummlade? Helt läskig sådär)

Haha.. jag vet, som om han läser min blogg, men u never know.. /Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista