1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Summering utav fredagskvällen...

Vi skulle köra lite team spirit friday med basketlaget så vi drog en Afterwork-burgare för att sedan bege oss till Laserdome. Kände att det behövdes lite extra krydda på stället så jag drog på mig en kanindräkt för att liva upp stämningen i Laserdome källaren. Det slutatde dock så klart med att vi 12 basketgrabbar med en medellängd på 190cm fick stryk av några smågrabbar som inte ens nådde upp till våra p-kulor!

i
Efter en halvtimmes spel så åkte vi alla hem till mig och började sakta men säkert blanda ihop några schyssta drinkar... Nu var kvällen igång! Efter en timmes smuttande, eller i de flesta fall halsande, föreslog jag självklart lite sällskapsspel. Dags för "med andra ord"!*

*Checka in klippet när jag ska förklara orden

- Sovrum - Risgryn - Ringklocka - Indian - Boj

Speciellt när jag drar min Indiandans out of nowhere...


Sen fortsatte vi kvällen så klart med en riktigt fet utgång, tror det var den värsta på kartan. Vi var runt 28 människor i vårt sällskap och alla spårade lika mycket...

Dock hade jag ett spännande samtal idag med min barndomsvän/kollega Daniel aka MackDaddy angående hur människor i min omgivning uppfattar mig som person. I ett 27 minuter långt och djupt telefonsamtal kom vi fram till att jag har blivit stämplad till skojaren som festar jämt och ständigt, han som alltid skall gå all in och aldrig helt enkelt känns seriös. Vet inte om jag trivs med detta utfall, har inte riktigt bestämt mig ännu. Ska försöka skriva ett mer utförligt inlägg angående dessa tankar imorgon. Söndag brukar alltid vara dagen man tänker mer än andra dagar.

Tills dess... Håll huvudet kallt... Borde inte vara så svårt egentligen :)  /Deniz

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista