1 av 2
2 av 2

Solig söndag

Det känns så bra när solen kommer fram nu på morgonen. Man får den känslan över att våren är på väg. Men kan vet aldrig vad som händer med vädret, när som helst kan det bli jätte kallt eller så börjar det snöa igen. Jag hoppas våren kommer för då blir det långa promenader med Lola och även en massa utflykter. På snack om promenader så träffade vi idag på Valentina och hennes nya vovve Niña. Hon fick hälsa på Lola men Lola ville bara leka som vanligt och eftersom Niña är bara 8 veckor då tyckte hon säkert det var lite jobbigt. Otroligt söt var hennes hund, jätte liten. Ibland saknar jag dessa tider när Lola var liten. Man kunde bara bära upp henne och mysa. Det går fortfarande att bära upp henne men tungt blir det.

Förresten för er som bor i Alby eller ska komma till Alby. Vägen bakom Alby Centrum är blockerad av snö som har tagits bort från taket för att slippa takras inne i centrum. /Juan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".