Today was a good day

Lång dag idag. Vakna runt 9 tiden, käka en god frukost (äggröra), borsta tänderna, och sen börja zappa på tv:n. Inget bra var på så jag satt och läste en bok istället eller mer korrekt jag låg ner och läste en tidning som var i från torsdagen. Jag börja skriva lite och efter det var det dags för en dusch, jag duscha och drog sen iväg till föreläsningen i Kista, efter den så käka jag med några vänner. Idag var jag mycket med min Kusin Sadin också, han är en galen kusin, han är en sån människa man vill köpa för att ha som kusin. Han vill bli egen företagare, han har sagt det rätt så många gånger ända sedan vi var små att han vill öppna eget, jag kommer ihåg att när vi var 12 bast lura han i mig att vi skulle öppna en cafeteria tillsammans, hans storebror däremot lura min storebror när dem var små, han sa till min bror att dem hade dinosaurier hemma hos dem i Kurdistan. Jag tror att vi insåg att det var en bomb för 2 år sen. Idag fick jag veta att Sharre inte kan knyta skor, killen är 21 år kom igeeeen. Jag fick också veta att Shuno lapp lapp har identitetskris, han trodde han var från Egypten det visade sig att han var från Etopien, det påminner mig lite om min vän Sami när vi var små.

Hur som haver god natt och dröm sött.

Ajusste glömde säga idag hände något sjukt en brud kom fram till mig och sa "Aladin jag vill pussa dig på kinden men jag vill inte få diabetes" . Hur fan ska man tolka det där ???

/Aladin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".