Visste ni...

... att jag har spelat in en hel del musik? Det är inte många som vet om det. Men allt började 2006 då jag ingick i en spansk kristen musik produktions bolag som heter Aleluya Producciones. Spelade in en del låtar där som ledde vidare till nästan en hel inspelad skiva och en massa med uppträdande runt i landet för spanska församlingar. Då bolaget var kristet var deras huvudmål kristna målgrupper självklart. Min stil var latin musik, allt från reggaeton, rap, salsa och cumbia. Mitt samarbete med bolaget slutade inget bra 1 år senare och ledde till ett avhopp från min sida. Det var då jag la musiken vid sidan om och tillsammans allt som har med Gud att göra.

Men idag medans jag städade bland musikskivorna så har jag hittat en musikfil med en inspelningen som gjordes lite flummigt snabbt under alla inspelningsdagar vi hade. Men här får ni ett litet smakprov på vad jag sysslade förrut med, det är som sagt inget super inspelning just den här. Det var bara ett test vi körde med en trumpet och så här blev det:

/Juan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista