1 av 3
2 av 3
3 av 3

Intensiv måndag!

Idag var det verkligen en del att göra. Låt mig börja så här. Jag kom till jobbet idag 15 minuter tidigare och eftersom ingen hade kommit än så var jag tvungen att larma av kontoret. Det är inte första gången jag gör det men jag lyckades ändå sätta igång alarmet. Den tjöt i totalt 15 minuter då en spärr gjorde att jag ej kunde koppla bort den. Mina öron höll på att dö. Jag fick ringa Securitas att det var falsk alarm men de kunde inte heller stänga av larmet. Bra, så jag fick vänta i 15 minuter med ett tjutande alarm. Kaos!

Direkt efter larm kaoset så bjöd jag alla kvinnor på jobbet på mandellängder och kanellängder eftersom idag är det Kvinnodagen. Jag gjorde även en hyllning på bloggen till alla kvinnor.

Jobbade bara halvdag eftersom jag hade tid i sjukhuset med läkaren. Först så skulle jag gå en föreläsning i samma sjukhus och sen möte med läkaren. Jag kan säga att det gick jätte bra! Jag längtar efter en operation muns muns. Haha.

Efter läkarbesöket som gick på nästan 4 timmar så åkte jag hem till Alby. Mötte upp Rasmus från Metropol NU i Alby Centrum. Från och med i dag kommer man att en gång i veckan åka iväg och träffa en av alla tio metropoliter på deras hemmaplan. Jag hade med mig min polare Morris. Vi pratade om allt från vad vi har för känsla inför Alby till det faktum att jag har gift mig trots att jag inte ens fyllt 23 år.

Men här nedan kan ni lyssna på intervjun för er som missade det:

/Juan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista