Om lycka

Det är en fantastisk sak när bitarna faller på plats. Att vara lycklig, att känna lycka, skulle jag vilja jämföra med att vara kär. Man kan kan förklara hur det känns. Känslan i magen. Hur färgerna i ens omgivning helt plötsligt verkar mer intensiva. Och hur man ser sin egna spegelbild förändras till något bättre. Man kan tro sig veta, men man vet inte vad det verkligen handlar om förrän man är där.

Jag kan för första gången i mitt liv säga att jag är lycklig. På riktigt. Lycklig. Det handlar inte om den där trippen. Inte det där hastiga lyckoruset. Det handlar inte om ruset som tar dig upp i skyarna och lämnar en nedslagen efteråt, likt en grov baksmälla efter en fet utekväll eller magknipet efter ett trevligt inköp när du får syn på kontoutdraget. Det är en solid, grundad lycka som håller i sig.

Min lycka handlar om att jag är så otroligt tacksam för vart jag är i mitt liv och allt jag har. Den vackraste mannen i världen är äntligen min och han älskar mig som ingen annan. Den 23 mars åker jag över till Atlanta, Georgia, USA för att göra musik(!!!!). Mina vänner är FANTASTISKA. Jag får galen uppskattning på jobbet. Mitt liv är THE SHIT och jag är så OBESKRIVLIGT tacksam för det! Vägen hit har varit allt annat än rak. Men h-e-r-r-e-g-u-d vad bra det känns.

Faye

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".